<//avoir>
Month-left
Saturday, September 1310:02 AM \\



اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥


Lepas post bulan May aku dah susah gila nak sentuh blog tak ada masa kot asal buka blog tengok tak diselengara stress. Ni pun kalau nak tau 2weeks aku fikir decide nak buat apa dengan blog ni. So new look yang sumpah simple gila but who cares? 

Tapi aku tengah fedup dengan font yang korg tengah baca ni. Hailaaaaaa kenapanya font nak kena bold ni ha. Sumpah aku nak tukar tapi cari code tak jumpa-jumpa stghess tahu stghesss ugh (ok mcm over sangat bunyi)

Ok, move on
A month left untuk SPM eh? Aku ter-reminded pasal SPM eh? Sorry. Lulz
Aku sebenarnya tengah reminded-kan diri aku yang nauzubillah leka. (Al-fatihah untuk diri sendiri kalau boleh yassin sekali......) Pasal aku study yang aku rasa betul-betul focus kat kelas dengan asrama je rumah memang menduga iman dan ketahanan diri la dengan Astro internet yadda yadda ha ha ha (Ma or whoever related to my family pls jangan baca ni just pls)

So, a month left juga aku dengan seangkatan batch-1997 dah nak bye-bye sekolah. So bye-bye adik adik sekolah/asrama belajar rajin-rajin o-k? Hiks selamat shopping baju sekolah untuk the next year hari persekolahan be tough k? Annoying tak baca? Hahahaha ter-provoke korg maaf adik-adik sebab aku dah bertahun kena provoke pasal banyak kawan dengan senior lebih dari sebaya so i get this provoke a lot. So mcm teringin nak provoke adik-adik pulak. Lalala~

This is September ey?
IT'S MY BIRTHDAY. amagaaddddddd im so happy i can take driving license finally (ok pls diam for those yang dah ada lesen k diam k diam jangan nganjing sini)
Im not going to ask you (readers) to give me a present just pls do'a for me to have Allah's blast always and berjaya cemerlang dunia akhirat. Amin

I got a lot of plan sebenarnya kan tapi cam musnah most 80% sebab dapat PLKN. Gelakkan aku eh korang? Hekeleh, so what aku memang nak pergi aku cuma cakap ruined my plan almost 80% tu je tak cakap pun taknak pergi ha ha ha gotcha!

Tapi for sure im going to spend my quality times with my bff. Almost- a year tak jumpa it feels like im super duper miss em (cs yeah both of em my laughing gas my powerpuff girl gituewww) & travelling for sure!!!! 

So yeah need to leave this blog for sure & i shall study by now or do my holiday homework. Be back on November & i want to share a lottttt abt my last year in school as student as photographer as classmate/schoolmate and someone has suggested me to write abt asrama-life looks like, inshaAllah i'll 

Dont forget to follow my shop on instagram & keep supports bcs im going to make some custom made shawl and square scarf inshaAllah
Instagram-online-shop: avior.my

A very happy belated birthday/ happy birthday/ happy upcoming birthday! May Allah bless xx


0 Comment(s)