<//avoir>
After two-years
Wednesday, May 179:14 PM \\



اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥


Hi! Its been two years lepas update post dekat blog ni (this is crazy man) Im not expecting for more since sekarang bukan zaman blogging lagi. In addition since dah berzaman tak update blog but nevermind i just update this blog jugak since im in semester break for five-month yeah *angkat bahu* dan sangat bosan dan taktahu tibatiba rindu nak membebel sambil menaip macam dulu dulu.


Rasanya last time i update this blog macam mungkin tengah cuti semester satu or tengah tunggu result. Not really sure. Tapi now i was at semester-four nak masuk semester-five which is last semester yeay tak sabar nak graduate and sambung degree and kerja (im being sarcastic over here please) 


Life is tough man, sungguh! I am struggle to survive (everyone does), homesick jauh dengan parents, pressure banyak benda, belum campur dengan ragam manusia pelbagai ingat dia kawan baik rupanya hantu tikam belakang. EH? Mana dengan gemilang-kecundang dengan zaman zaman nak bercinta. Heh. After all, it just a bad day not a bad life *self-inner motivation*


Im hopping that everyone gonna go through their life dengan ok dan cemerlang. And may Allah grant all your wishes & may you success in whatever you do, dunia akhirah




May Allah bless xx

0 Comment(s)